1. 10. 2020 | Martina Kramerová

Živě a zdarma! Majitelé permanentek mohou měsíc bezplatně sledovat zápasy na Hokejka TV

Fanoušci nebudou moci sledovat zápasy Chance ligy v příštích týdnech kvůli vládním opatřením a vyhlášení nouzového stavu přímo na stadionu. Společnost BPA sport marketing proto v dnešní náročné době nabídla prvoligovým klubům možnost, aby mohli jejich permanentkáři sledovat HokejkaTV.cz měsíc zdarma, a to od 2. do 31. 10. 2020. Jak mohou majitelé permanentních vstupenek utkání sledovat bezplatně? Koukněte do článku.

Ministerstvo zdravotnictví by mělo v nejbližší době schválit opětovný restart Chance ligy. Kvůli vládním opatřením se však nadále bude hrát bez diváků.

Společnost BPA sport marketing proto připravila ve spolupráci s kluby skvělou nabídku pro majitele permanentních vstupenek. Akce se rozběhla už na začátku října, po přerušení soutěží ale byla rovněž pozastavena. Teď bude pokračovat. Permanentkáři tak budou mít možnost sledovat zápasy Chance ligy zdarma, a to až do doby, než budou na stadion moci diváci.

Jak postupovat pro aktivaci svého členství na Hokejka TV:

Musíte být vlastníkem permanentní vstupenky nebo klubové karty daného klubu.

Přihlásíte se na www.hokejkatv.cz do svého účtu. Pokud jej nemáte, musíte se nejprve registrovat a registraci potvrdit.

V MENU na levé straně jděte do sekce „Placený obsah“.

Vyberte si členství s názvem „KLUB CHANCE“ a klikněte na „Objednat“.

Do pole „Zadej slevový kód“ zadejte kód, který získáte od klubu. O slevový kód žádejte prostřednictvím emailu ticketing@hclitomerice.cz. Do mailu uveďte číslo permanentky a na jaké jméno je vedená Pokud jste žádali o kód už na začátku akce v říjnu, můžete ho používat nadále. Kód zůstává stejný.

Kód potvrďte kliknutím na „Použít kód“.

Dokončete proces kliknutím na „Objednat předplatné“.

Nyní už můžete sledovat streamy z Chance ligy na HokejkaTV.cz – najdete je v MENU v sekci Chance liga / Chance liga živě.

V případě problémů s registrací můžete kontaktovat podporu HokejkaTV.cz na mailu podpora@hokejka.cz.