14. 4. 2024 | Kateřina Kubatková

Stadion budu sledovat dále, mám ho v srdci, říká loučící se Daniel Sadil

V klubu působil 15 let, byl u postupu do první ligy a u navázání spolupráce s hokejovou Spartou. Už loni předal křeslo předsedy klubu Janu Fišerovi a letošní sezona pro něj byla tou opravdu poslední. Řeč je o Danielu Sadilovi, který se nyní se Stadionem loučí. „Litoměřický hokej budu samozřejmě neustále sledovat, protože ho mám v srdci," řekl bývalý předseda klubu.

Daniel Sadil působil v klubu dlouhých 15 let a nyní se rozhodl definitivně skončit. „Jak jsem už oznámil fanouškům v loňské sezoně, pomyslné žezlo předsedy klubu už jsem předal mému kamarádovi a člověku, kterého si nesmírné vážím, Honzovi Fišerovi. V letošním roce jsem měl jeden úkol, který jsem potřeboval splnit. Tím bylo uzavření spolupráce se silným sportovním partnerem, což se povedlo. Proč končím? Myslím si, že 15 let této práce opravdu stačilo. Prožil jsem zde velice krásné chvilky, velice trpké chvilky a jak to ve sportu bývá, někdy je to velký úspěch, někdy jsou to starosti," okomentoval svůj konec Daniel Sadil.

Za dobu působení v klubu zažil hodně úspěchů i zklamání. Největším byl asi ten první úspěch, kdy jsme postoupili do první ligy. Už na to vzpomínám s úsměvem, seděli jsme s panem Tvrzníkem a nedokázali jsme si představit, jakým způsobem a jestli vůbec můžeme tuto ligu hrát. Pořád jsme byli těmi malými Litoměřicemi. Takže postup byl první velký úspěch. Samozřejmě se mi v klubu dobře končí po takovéto krásné sezoně, jakou sezona 2023/24 byla," řekl bývalý předseda Stadionu k hezkým chvilkám, které ve funkci zažil.

Na závěr dodal přání současnému vedení klubu a fanouškům:Litoměřický hokej budu samozřejmě neustále sledovat, protože ho mám v srdci a jsem přesvědčený o tom, že jsem žezlo předal člověku, který to naprosto zvládne. Hokej se dělá pro fanoušky a já vím, že máme výborné fanoušky a přeju jim, aby měli po každém zápase radost a když to nevyjde po každém utkání, tak aby se povedla takováto sezona ještě nespočetněkrát, a aby byli fanoušci spokojení a viděli mužstvo, které šlape."