6. 5. 2024 | Klub

Kališníkům odstartovala suchá příprava, začali ji fyzickými testy

Litoměřičtí hokejisté se po více jak měsíci volna sešli v Kalich Areně, kde odstartovali suchou část letní přípravy na novou sezonu. Nechyběly zde ani nové posily, které Stadion oznámil v minulých dnech. Tato fáze letní přípravy bude trvat až do 28. června.

Kališníci se v pondělí 6. května sešli v Kalich Areně, kde odstartovali suchou část letní přípravy. Ta potrvá do 28. června, poté se hráči budou týden připravovat podle individuálního programu a bude následovat krátké volno.

Tomáš Svoboda, kondiční trenér

„První den všichni hráči absolvovali různé testy a vážení. Trénovat budeme každý den, dva dny budou dvoufázové, hráči budou mimo jiné nabírat kondici i na ledě. V ostatních dnech se budeme věnovat síle a rychlosti.“

Na prvním tréninku nechyběly ani nové posily, které Stadion představil v uplynulých dnech, či mladíci ze Sparty, která odstartuje přípravu později.

Aktuální soupiska Stadionu

Brankáři: Martin Michajlov, Tomáš Volevecký.

Obránci: Jiří Jebavý, Jakub Černohorský, Dušan Žovinec, Karel Klikorka, Jakub Tůma, Tomáš Tomek, Dominik Pavlák, Nino Tomov, Oliver Samson.

Útočníci: Pavel Kordule, Filip Kuťák, Kale Costa, Michal Vitouch, Ondřej Hrabík, Lukáš Pajer, Riku Sihvonen, Lukáš Plos, Jakub Žmola, Andrej Fábry, Šimon Jelínek, Jan Bernovský.