7. 5. 2024 | Klub

Odstartoval prodej permic! Zajistěte si své místo na tribuně na celou sezonu

Stadion 7. května odstartoval prodej permanentek na sezonu 2024/25, zajistěte si své místo na tribuně na všechny zápasy a nejlepší cenu za jedno utkání! Permice můžete nově zakoupit online, nebo na pokladně. Stávající permanentkáři mají svá místa zarezervována do konce května.

HC Stadion Litoměřice odstartoval prodej permanentek na příští sezonu, jimiž si fanoušci zajistí nejen své místo na tribuně na všechna utkání (včetně přípravných duelů a play-off), ale i nejlepší cenu za jeden zápas. Nově je možné permanentku zakoupit i online. Upozorňujeme fanoušky, aby s nákupem příliš neotáleli, protože prodej permanentek před přípravnými zápasy, bude omezen. Novinkou pro sezonu 2024/25 je prodej jednotlivých vstupenek na vybraná místa.

Cena online permanentky je 2400 Kč, cena fyzické permanentky je 2500 Kč.

Informace pro permanentkáře, kteří chtějí permici i na sezonu 2024/25

Pokud jste na minulou sezonu měli permanentku a chcete si ji zakoupit na stejné místo, je potřeba ji zakoupit na pokladně Kalich Areny (ul. Švermova), jejíž otevírací dobu naleznete níže. Permanentku ze sezony 2023/24 si vezměte s sebou! Cena je 2400 Kč v níž máte vstup na všechna utkání Stadionu (včetně přípravných duelů a play-off). Po zaplacení částky dostanete na email online verzi permanentky, kterou se můžete prokazovat při vstupu na utkání. Pokud máte zájem i o fyzickou permanentku (kartičku), můžete si připlatit 100 Kč a bude vám vydán voucher, který si později vyměníte za fyzickou permanentku.

Držitelé permanentek z loňské sezony mají svá místa rezervována do konce května, poté budou i tato místa uvedena do volného prodeje.

Otevírací doba pokladny (u horního vchodu, ul. Švermova)*

Středa 15. května 16:00 - 19:00
Sobota 18. května 9:00 - 12:00
Středa 22. května 16:00 - 19:00
Neděle 26. května 16:00 - 19:00
Čtvrtek 30. května 16:00 - 19:00

Informace pro nové permanentkáře

Pokud nejste držitelem permanentky z minulé sezony a chcete si zakoupit své místo pro příští ročník, můžete využít online prodej, nebo prodej na pokladně Kalich Areny (ul. Švermova), jejíž otevírací doba je uvedena výše. Při nákupu online si vyberete místo na tribuně, případně si zvolíte, zda vám stačí online verze permanentky za 2 400 Kč, nebo si přejete i fyzickou kartičku (v tomto případě bude cena navýšena o 100 Kč). Po zaplacení částky obdržíte do emailu online verzi permanentky, kterou se můžete prokazovat při vstupu do Kalich Areny, případně i voucher na fyzickou permanentku, který si později vyměníte na pokladně Kalich Areny za plastovou kartičku.

Vouchery na fyzické permanentky bude možné na pokladně Kalich Areny vyměnit v průběhu července.

* otevírací doba v dalších dnech bude upřesněna