Zápasové menu

Sobotní odpoledne nabídlo v Kalich Areně další zápas mladšího dorostu a tentokrát proti Hvězdě Praha. Hvězda Praha především v první a druhé třetině několikrát dostávala svého soupeře pod tlak. Ale Litoměřice dokázaly většinu nebezpečných střel zlikvidovat. Litoměřického brankáře překonal v první třetině Michal Vágner a další branku přidal i ve třetině druhé. Mezi střelce domácího celku se zapsal po využité přesilovce Jakub Hák. Jan Macel zvyšoval na stav 2:1 přesnou střelou do pravého horního rohu branky hostí. Vítěznou branku pak vstřelil Lukáš Landa, který proklouzl mezi dvěma obránci Hvězdy Praha a překonal hostujícího brankáře.

NADS 20

3:2

1:1, 2:1, 0:0

HC Stadion Litoměřice - HC Hvězda Praha

Branky a nahrávky: 20. Hák (Macel), 26. Macel (Sarnovská), 28. Landa - 4. Vágner, 34. Vágner. Rozhodčí: Plachý - Lindner, Beneš. Vyloučení: 1:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 80. Střely na branku: 35:43 (11:18, 14:15, 10:10). Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2.

HC Stadion Litoměřice: Petržílka (Kučera) - Hozák, Vízner, Bartoníček, Hák, Marcin - Landa, Macel, Sarnovská - Svoboda, Klepetko, Čichovský

HC Hvězda Praha: Hrstka (23.Himmel) - Šafránek, Topol, Adamec, Hron, Skorčík, Koštoval, Ludvík - Náhončík, Jurák, Jurda, Lushnikov, Šrámek, Čermák, Vágner, Venclíček, Kalný, Štefko

Ohlasy k utkání

Vladimír Domin (HC Stadion Litoměřice): Na začátku zápasu jsme dostali rychle první gól, ale jsem rád, že jsme nesložili zbraně a dokázali vyrovnat. První třetinu jsme byli hodně pod tlakem, ale přečkali jsme to. Bylo nás dnes velmi málo na střídání, takže jsme se ještě několikrát pod tlak dostali, ale zvládli jsme se úspěšně bránit. Třetí třetinu si myslím, že už jsme měli pod kontrolou a chtěl bych poděkovat hráčům, kteří ve dnešním zápase bojovali.