Zápasové menu

Velmi vyrovnanou bitvu přineslo 14. kolo nadstavby Regionální ligy mladšího dorostu. V něm Litoměřice přivítaly na svém ledě Benátky nad Jizerou. Zejména díky souhře dua Jan Smola a Jan Vostiňák nakonec kališníci zvítězili 3:2 a zmírnili ztrátu na třetí Středočechy. Sami pak zůstávájí na místě osmém.

NADS 14

3:2

0:0, 2:0, 1:2

HC Stadion Litoměřice - HC Benátky nad Jizerou

Branky a nahrávky: 28. Macel (Vostiňák), 37. Pešta M., 46. Macel (Vostiňák) - 57. Husák, 58. Kulvejt (Hejňák, Petr). Rozhodčí: Klika - Loefner, Majerčin. Vyloučení: 4:5, navíc Hozák a Macel (oba L) 10 min. OT, Hejňák a Husák (oba B) 10 min. OT. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 90. Střely na branku: 34:40 (13:14, 14:12, 7:14). Průběh utkání: 3:0, 3:2.

HC Stadion Litoměřice: Petržílka (Kučera) - Hozák, Novotný, Vahalík, Hák, Marcin, Bartoníček - Vostiňák, Macel, Landa - Hrzán, Klepetko, Hamr D. - Lečbych, Pešta M., Sarnovská

HC Benátky nad Jizerou: Pánek (Hrůza) - Procházka, Slatinský, Vorel, Hejňák, Medáček, Vlačiha, Toman, Kuzdás, Švach, Husák, Kuna, Kusý, Petr, Kulvejt

Ohlasy k utkání

Vladimír Domin (HC Stadion Litoměřice): My jsme dnes nastoupili v oslabené sestavě. Nicméně si myslím, že první třetinu jsme odehráli velice aktivně. Ve druhé třetině jsme to potvrdili dvěma góly, díky čemuž se nám konec hrál daleko lépe. Do třetí třetiny jsme nastupovali v lepší psychické pohodě než soupeř. Samozřejmě jsme věděli, že Benátky budou hrát až do konce, mají podobné ambice jako my, také bojují o postup, takže závěr se nám trošičku zkomplikoval. V každém případě jsme to dohráli do vítězného konce a chtěl bych všem hráčům poděkovat za výborný výkon.