Zápasové menu

I přes povedený zápas s Mostem bohužel smolné období staršího dorostu nekončí. V nedělním duelu přivítali mladí kališníci v Kalich Areně hokejisty pražské Hvězdy. Do utkání vstoupili lépe hosté, v úvodní třetině vstřelili hned tři branky a stav zápasu byl tak po zaznění první sirény příznivější pro hostující tým. I přes mnoho vyloučení z obou stran se skóre v druhé periodě nezměnilo. Ve třetí třetině dokázali Pražané vstřelit další tři branky, z toho dvě dokázali dát v přesilových hrách. I přestože si domácí v zápasu vypracovali nějaké šance, nedokázali se gólově prosadit ani jednou. Hvězda si tak z Litoměřic odvezla tři body a starší dorostenci obdrželi porážku v domácím prostředí 0:6.

22. kolo

0:6

0:3, 0:0, 0:3

HC Stadion Litoměřice - HC Hvězda Praha

Branky a nahrávky: 5. Vidim (Šonský), 10. Šiller (Searle), 19. Houška M. (Klepáček), 48. M. (Searle), 49. Vidim (Searle), 57. Searle (Šonský). Rozhodčí: Loefner – Temr, Foltýn. Vyloučení: 8:4. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Průběh utkání: 0:6.

HC Stadion Litoměřice: Skokan (Kuneš) – Čapek, Student, Kamp, Racek – Chňapko, Vaněk, Hruška, Vokurka, Bacílek, Fábry, Cerman.

HC Hvězda Praha: Jeřábek J. – Searle, Procházka, Houška M., Koštoval, Mařík, Vidim – Patočková, Jeřábek V., Šonský, Šiller, Biben, Půlpán, Houška V., Slavík, Klepáček.