Zápasové menu

Po pátečním prohraném zápasu na ledě Třemošné přivítali v neděli 16.10. starší dorostenci v Kalich Areně hráče Mostu. Celé utkání provázelo mnoho vyloučení, v první třetině si hráči Stadionu zahráli dvě přesilovky, ve kterých se nedokázali prosadit. I přesto v první třetině dokázali mladí kališníci skórovat. V devatenácté minutě se prosadil Vojtěch Chňapko, druhý gól Stadionu pak vstřelil ve dvacáté páté minutě Marek Vaněk za asistence Libora Studenta a Vojtěcha Chňapka. Do konce třetiny se skóre nezměnilo a tak do kabin odcházeli spokojenější domácí. Ve třetí třetině vstřelili hosté svůj první gól v zápasu a Litoměřice tak vedly pouze o jedinou branku. Skóre však dokázaly udržet a na domácím ledě zvítězily těsným výsledkem 2:1.

8. kolo

2:1

1:0, 1:0, 0:1

HC Stadion Litoměřice - Sport Most

Branky a nahrávky: 20. Chňapko (Vaněk), 25. Vaněk (Student, Chňapko) – 41. Pergl (Bourek). Rozhodčí: Krejsa – Fára, Dyršmíd. Vyloučení: 3:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 48. Průběh utkání: 2:0,2:1.

HC Stadion Litoměřice: Skokan (Kuneš) – Student, Bacílek, Kamp, Čapek – Vokurka, Chňapko, Matuška – Günther, Tipán, Švalich – Fábry, Vaněk, Cerman.

Sport Most: Zechovská (Tlach) – Čapek, Liška, Bartošová, Fraško, Bourek, Říha – Kitzberger, Heindenreich, Žák, Woznica, Beneš, Tomeš, Pergl, Šifalda, Wainer, Wojtěch, Zirtani.