Zápasové menu

Starší dorostenci vyrazili na poslední zápas základní části C. E. B. ligy do Mostu. Oba týmy ztratily možnost postoupit do nadstavby už v pátek a mohlo se tedy očekávat klidné utkání, ale opak byl pravdou. Celý zápas si oba týmy vytvářeli nespočet šancí, ale nakonec kvůli neproměňování šancí litoměřičtí padli 2:4.

18. kolo

4:2

2:1, 2:1, 0:0

HC Most - HC Stadion Litoměřice

Branky a nahrávky: 6. Katriňák (Lauko), 40. Minka (Kejmar, Hanzlíček) - 16. Voříšek (Komínek), 19. Komínek (Březák, Rameš), 21. Nedrda (Komínek, Rameš), 30. Komínek

HC Most: Truhlář (Bohuslav) - Lancinger, Hošek, Průša, Březák, Knobloch, Matys - Komínek, Rameš, Vaněk - Voříšek, Vladař, Jonáš - Skořepa, Kabourek, Nedrda – Freibauer

HC Stadion Litoměřice: Chour (Damašek) - Winnerlich, Vízner, Kejmar, Katriňák, Novotný, Brandejský, Čichovský - Hanzlíček, Procházka, Krátký - Lauko, Minka, Klepetko - Vu, Bočkaj, Vyštejn

Litoměřičtí vstoupili do zápasu mnohem lépe než v pátek a prvních deset minut se hrálo pouze na jednu branku. Litoměřičtí si vytvářeli mnoho šancí, ale podařilo se využít pouze jednu z mnoha.

V 6. minutě se prosadil Jan Katriňák, který po vyhraném Laukovo vhazovaní vystřelil od modré čáry a po teči některého z domácích hráčů se kotouč dostal za záda bezmocného Truhláře. Po deseti minutovém tlaku hostů se do hry dostali také domácí a to díky přesilové hře. Ve 14. minutě se po situaci dva na dva prosadil Voříšek, který prostřelil Choura mezi nohy. Další branka padla po chybě hostující obrany, když se ke střele dostal Březák a dorážející Komínek už měl před sebou odkrytou bránu.

Hned v úvodu druhé třetiny se po nahrávce z poza brány prosadil z před brankového prostoru Nedrda. Šance stále přetrvávali na obou stranách, ale žádná nebyla proměna a tak branka padla až ve 30. minutě, když bylo nařízeno trestné střílení, které sám Komínek proměnil střelou pod Chourovo vyrážečku. Hostující mužstvo si stále vytvářelo více šancí,ale stále stříleli přesně do domácího brankáře. Když už se pomalu schylovalo ke konci třetiny a vypadalo to,že do kabin se půjde za stavu 4:1, tak Kejmar zachytil vyhození domácích hráčů na modré čáře, nahodil kotouč na bránu a na následnou dorážku Minky byl domácí brankář krátký.

Ve třetí třetině přišel obrovský tlak hostů, ale žádnou branku to nepřineslo, ba naopak, do brejků se dostával domácí tým, který nedokázal vyzrát na hostujícího Choura. V polovině třetí třetiny šli hosté do dvojnásobného oslabení. Krátký se nedokázal smířit s vyloučením a za protesty dostal desetiminutový trest navrch. Jenže, za stále protesty dostal druhý desetiminutový trest a následně šel předčasně do sprch. Další dvouminutový trest byl udělen hráčské lavici za protesty proti výroku hlavního sudí. Přesilovou hru domácí nevyužili, ale litoměřičtí už se nedokázali vybudit k závěrečnému tlaku a tak prohráli, díky mnoha nevyužitým šancím.