Zápasové menu

7. kolo

3:5

1:3,1:0,1:2

HC Stadion Litoměřice - HC Baník Sokolov

Branky a nahrávky:2x Gudera(2x Ransdorf), Kauschitz. Rozhodčí: . Vyloučení: 5:7. Využití: 0:2. V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .

HC Stadion Litoměřice: Karásek , Lukeš - Vacek , Ransdorf , Málek , Krýsl , Fiala - Vilček , Smejkal , Popek , Kauschitz , Krejča , Gudera , Pechač , Háger

První třetinu jsme odehráli docela dobře, jenom jsme se neprosadili brankově. Soupeři se podařilo v krátkém sledu vstřelit 3 branky a my jsme odpověděli pouze jednou brankou. Do druhé třetiny jsme nastoupili s odhodláním vyhrát druhou dvacetiminutovku, což se nám podařilo, ale pouze 1:0. Ve druhé třetině jsme si vytvořili tlak, hráli několik přesilovek, ale přesto jsme nebyli schopni vstřelit víc než jednu branku. Ve třetí třetině nás soupeř přehrál, protože nám docházely síly. Závěrečnou třetinu jsme prohráli 1:2, ale celkový dojem ze zápasu byl dobrý. Musíme uznat, že soupeř byl dnes lepší. Musíme zapracovat na důrazu a proměňování šancí v přesilových hrách, kterých jsme měli dnes opravdu dost. Roman Smejkal - vedoucí mužstva.