Zápasové menu

6. kolo

1:0

1:0,0:0,:0

HC Teplice Huskies - HC Stadion Litoměřice

Branky a nahrávky: . Rozhodčí: Touš Vyloučení: 8:5 . Využití: 1:0 . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .

HC Stadion Litoměřice: Karásek , Lukeš - Vacek , Málek , Krýsl , Ransdorf - Smejkal , Vilček , Popek , Háger , Pechač , Fiala , Krejča

Ve 13. minutě první třetiny jsme obdrželi jedinou branku celého utkání. Hra byla z obou stran velice rozháraná. Žalostná koncovka našich útočníků pokračovala v celém zápase, a proto utkání skončilo pouze 0:1 ve prospěch soupeře. Než hodnotit hru našich hráčů, k té se říci moc nedá, chtěl bych se zastavit u toho jak je možné, že v lize mladšího dorostu se stane to, že pískají pouze dva rozhodčí. Na můj dotaz mi hlavní rozhodčí Touš, kterému je úctyhodných 60 let sdělil, že třetí rozhodčí šel do práce. I to se podepsalo na hře, protože nebyly správně posuzovány offsidy i některé fauly, které ani fauly podle mého názoru nebyly. Těžko můžeme chtít, aby v 60 letech hlavní rozhodčí stíhal sledovat celou hru a posuzovat offside na modré čáře. Myslím si, že v lize mladšího dorostu by se toto stát nemělo. Roman Smejkal vedoucí mužstva.