Zápasové menu

6. kolo

4:2

0:2,3:0,1:0

HC Stadion Litoměřice - HC Teplice Huskies

Branky a nahrávky: Krátký 3x, Kulda . Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .

HC Stadion Litoměřice: Damašek, Sklíba - Kloc, Pirunčík, Ševic, Vandas, Krátký, Řezníček, Minka, Zeman, Kulda, Melichar, Landa, Nebřenský, Šmíd

V dalším zápase jsem na domácím ledu přivítali soupeře z Teplic. Podle umístění v tabulce jsme se zdáli být mírným favoritem, a tak k tomu bohužel, i kluci přistoupili. Úvod zápasu podcenili, a tak jsme brzy inkasovali. Teplice, byť hrající s menšími kluky, nás tlačily a my jsme se jen těžko dostávali z vlasní třetiny. Po první třetině tak byl stav 0:2! Potom jsme naštěstí začali hru vyrovnávat a dostávali jsme se do šancí, které naštěstí skončily gólem. O žádnou výraznou převahu však nešlo, protože i tepličtí měli poměrně dost šancí. Štěstí však tentokrát stálo na naší straně. A tak po jsme v druhé třetině otočili skóre ze stavu 0:2 na 3:2. V poslední třetině jsme se však o chabý náskok museli často obávat - naše hra se zdála být chaotická, bez myšlenky a jakéhokoliv nápadu. Nepřesné přihrávky měly za následek několik vyložených šancí soupeře, které však výborně pokryl Šimon Sklíba. Naštěstí gólman soupeře vyrobil krásnou hrubku, kdy nepokryl jen velmi pomalu jedoucí puk, důrazně hrající Tomáš Krátký puk lehce přistrčil a završil tak svůj hattrick. I přes výhru je však třeba říci, že hra to byla špatná, bez náboje a šťávy. Tuto výhru jsme tak bohužel nevybojovali, ale spíše utrpěli.