Zápasové menu

4. kolo

8:5

1:2,2:2,5:1

HC Stadion Litoměřice - HC Most

Branky a nahrávky: Kruncl 4x, Hau 2x, Hanzlíček, Pošík - Kruncl 2x, Matějek 2x, Pošík, Málek . Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .

HC Stadion Litoměřice: Sestava: Brankáři Horák, Homolka. Hanzlíček, Hau, Kruncl, Krýsl, Matějek, Málek, Pošík, Šmíd, Šťastný, Živnůstka. (nemocní: Hamerský, Hašek, Pšenička).

Ve středu 30.9.09 jsme sehráli domácí mistrovské utkání s týmem HC Most. Podle výsledků byl Most vyrovnaným soupeřem. Na kontě obou týmů z dosavadních zápasů zela nula bodů! Hra se nesla ve svižném tempu. V 8.minutě jsme se ujali vedení hezkým gólem Milana Hanzlíčka za asistence Dominika Kruncla. Bohužel, opět jsme do konce první třetiny inkasovali dva "hloupé"góly (ve 13+17.minutě). S výsledkem 1:2 po první třetině jsme odešli do kabiny. Začátek druhé třetiny se nesl v duchu závěru třetiny první! Kluci jako by v kabině neposlouchali trenéra, takže hned ve 22.min+23.min jsme opět inkasovali(1:4)! Trenér Marek Opluštil důrazně klukům domluvil a "důraz" začal sklízet ovoce! Ve 30.min skóroval Dominik Kruncl(asistence Matějek), 32.min. gól dává Kruncl, 42.min střelil gól Jiří Hau(asistence Málek) 44.min opět skóruje Dominik Kruncl (asistence Pošík), 44.min. skóroval Hau (asistence Matějek), v této minutě soupeř střídal brankáře, 47.min. dával gól po hezké kombinaci Jiří Pošík (asistence Kruncl Dominik).V 59 min. se soupeři podařilo snížit a za stavu 7:5 (v náš prospěch) odvolali brankáře. Po vyhraném vhazování v našem obraném pásmu se puku zmocnil Dominik Kruncl a zavěsil do prázdné soupeřovy branky!!! Chtěl bych poděkovat celému týmu za hezké utkání a vyhlásit "hvězdou utkání" Dominika Kruncla (4xgól,2x asistence).