Zápasové menu

7. kolo

2:1

1:1, 0:0; 1:0

HC Stadion Litoměřice - HC Klášterec nad Ohří

Branky a nahrávky: 2x Fábry Zdeněk . Rozhodčí: Koblischke, Hlavatý. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 2:1.

HC Stadion Litoměřice: Černík, Štraus - Kouba, Racek, Budín, Vacek, Novák, Svoboda T. - Svoboda P., Fábry Zdeněk, Bouzek, Salač, Čapek, Švalich, Matuška, Šantavý, Cerman

Další duel sehráli čtvrťáci s týmem z Klášterce nad Ohří. Dle postavení v tabulce a dosavadních výsledků mělo jít o vyrovnané utkání, což také průběh zápasu potvrdil.

V první třetině si první větší šance připsali domácí, bohužel lajdácká střelba a minimum kombinačních řešení v útočné fázi změnu skóre nepřinesli. Radovali se tak hosté, kteří využili hrubé chyby litoměřické obrany a prostrkali puk za záda domácího brankáře. Na konci třetiny Litoměřice srovnaly tečovanou střelou skóre.

Druhá třetina měla s hokejem pramálo společného a hra se odehrávala převážně ve středním pásmu.

Do třetí části vstoupili aktivněji domácí a připravili si několik šancí. Proměnit se jim však podařil až závar před hostující brankou a 90 sekund před koncem utkání strhli vedení na svou stranu a připsali si další 3 body do tabulky.

Všichni hráči dnes bojovali a zaslouží si pochvalu za dobrý přístup k utkání. Naštěstí nepředvedli výkon z minulého utkání v Lounech...