Zápasové menu

Další zápas 2.ligy sehrálo litoměřické áčko na domácím ledě. V 20. kole k nám zavítala Kobra Praha. Litoměřičtí podali dobrý výkon a vyhráli 5:3. "Když jsme na začátku třetí třetiny zvýšili na 4:1, bylo o zápase rozhodnuto, škoda jen, že jsme soupeře po našich zbytečných chybách nechali zkorigovat," řekl o průběhu zápasu trenér Tvrzník.

20. kolo

5:3

1:1, 2:1, 2:1

HC Stadion Litoměřice - HC Kobra Praha

Branky a nahrávky: 10. Patzenhauer, 28. Janus, 39. Janus (Gottfried, Tvrzník), 44. Mišaga (Svoboda), 51. Tvrzník (Kauschitz) - 11. Čurda (Černý), 31. Georgiev (Knotek, Banič), 56. Georgiev (Knotek, Banič).

HC Stadion Litoměřice: Slipčenko - Kuda, Musílek,Kolbaba, Šindela, Tvrzník, Jakl, Hanzl, Patzenhauer, Svoboda D., Svoboda J.,Gottfried, Janus, Mišaga, Kauschitz, Petrus

HC Kobra Praha: Matoušek - Banič, Černý, Knotek, Němeček, Urbanec, Valenta, Záhorovský - Čurda, Georgiev, Langmajer, Novák, Paris, Tománek, Wurm, Žáček.

Trenér Litoměřic: Při pohledu na tabulku jsme věděli, že nás čeká důležitý zápas, a to jako by nás v první třetině trochu svazovalo. Špatně jsme bruslili, dělali zbytečné fauly, čímž jsme soupeře dostávali do tlaku. Od druhé třetiny se náš výkon zlepšil, využili jsme dvě přesilovky a hosty jsme pustili k pouhým čtyřem střelám. Když jsme na začátku třetí třetiny zvýšili na 4:1, bylo o zápase rozhodnuto, škoda jen, že jsme soupeře po našich zbytečných chybách nechali zkorigovat. Myslím si, že od druhé třetiny jsme hráli slušný hokej, byli jsme lepší, bohužel v posledních zápasech jsme moc vylučovaní, jsou to samé hloupé fauly hokejkou, soupeře tím dostáváme do tlaku a nás oslabení stojí spoustu sil. To budeme muset v neděli s Mělníkem rozhodně zlepšit.