Zápasové menu

Nejhorší letošní prohra přišla nešťastně v posledním letošním kole v utkání s Kolínem. Domácí tak Litoměřicím oplatili prohru z Průvan arény a s předstihem jim uštědřili nelichotivou nadílku v podobě devíti obdržených branek.

23. kolo

9:4

4:1, 4:0, 1:3

SC MARIMEX Kolín - HC Stadion Litoměřice

Branky a nahrávky: 2. Nedbal, 4. Hloušek, 12. Malý, 13. Čtvrtečka, 25. Mejzr, 27. Nedbal, 28. Pospíšil, 34. Kubišta, 60. Malý - 20. Hlusička, 49. Hlusička, 59. Patzenhauer, 59. Novák . Rozhodčí: Wagner - Daněk, Prokop.

Litoměřičtí prohrávali již v polovině první třetiny po rychlých brankách 0:4, ale ještě do přestávky přinesla branka Jakuba Hlusičky alespoň malou naději na zlepšení. Druhá část však dopadla úplně jinak. Kolínští opět vstřelili čtyři branky a Stadion nedokázal odpovědět ani jednou. O osudu utkání se v této chvíli již zdálo být plně rozhodnuto. Do závěrečné třetiny tedy nastoupili domácí zdánlivě ukolébáni značným vedením a povolili ještě kosmetickou úpravu skóre. Litoměřičtí tak vstřelili ještě tři branky zásluhou Hlusičky, Patzenhauera a nové posily z Ústí nad Labem Martina Nováka. Stanovili tak výsledek pro ně nejhorší letošní prohry 9:4.