24. 7. 2021 | Filip Hulín

Turecko, Chorvatsko, Rakousko nebo Portugalsko! Kde kališníci trávili volno?

Po náročné letní přípravě si kališníci užívali zaslouženého volna, které již pomalu končí a brzy začne příprava na ledě. První přípravný zápas čeká na Stadion desátého srpna na ledě pražské Slavie. Během dovolené se hráči Stadionu podívali na různá místa. Nechybělo Turecko, Chorvatsko nebo Portugalsko.

Tomáš Král na dovolené v Itálii.

Lukáš Pajer odjel ještě před turnajem juniorské reprezentace ve Finsku do tureckého Beleku. Další juniorský reprezentant Tomáš Urban si užil volno v chorvatském Zadaru.

,,Dovolenou jsem strávil s přítelkyní a svojí dcerou. Vyloženě nikde jsme nebyli, trávili jsme ji na chatě, u babičky v bazénu nebo po výletech s dcerou. Během volna jsem hodně času byl v posilovně a plnil tréninkový plán,“ okomentoval svojí dovolenou Jiří Jebavý.

Do italské Verony vyrazil Tomáš Král a do rakouský hor, konkrétně do Hallstattu, zamířil Lukáš Válek. Poslední dny volna strávili v Hallstattu také Martin a Ondřej Procházkovi. Druhý jmenovaný se také často chodil procházet po Praze se svým psem.

,,Vyrazil jsem s kamarádem na trip s batůžkem do Porta a Paříže. Bylo to skvělé. Nejdřív jsme letěli do Porta, kde jsme byli 3 dny a chodili po památkách.”

Jan Holý v Portugalsku.

,,Jedno odpoledne jsme se jeli podívat k oceánu na pláž. Z Porta jsme přeletěli do Paříže, kde to bylo taky úžasné. Prošli jsme všechny památky od Eiffelovky až po Louvre. V posledních dnech volna jsme se ještě byli podívat s Lukášem Válkem na Oktagon v Praze na Štvanici,“ popsal své volno Jan Holý.

Patrik Marcel vyrazil během volna s rodinou do Rakouska, kde navštívili vodopád Stuibenfall, Piburger See nebo Tyrolské lázně.

Do zahraničí zavítal také útočník Marek Berka. ,,Byl jsem v Turecku s přítelkyní a velice jsem zrelaxoval. Turecko mě velice překvapilo, jaké má hezké moře a okolí."

Teď už se však kališníci budou soustředit na přípravu na ledě a start nové sezony.