29. 9. 2020 | Martina Kramerová

Předprodej vstupenek na Vsetín bude! Proběhne však pouze ve středu

Stadion se ve středu v rámci 7. kola Chance ligy utká se Vsetínem. Vstupenky si fanoušci mohou zakoupit jak v předprodeji, tak v klasickém prodeji před zápasem. Online předprodej se rozběhne ve středu 30. září v 7:00. Stejně tak lze lístky zakoupit na recepci Kalich Areny. Před samotným utkáním bude otevřena pokladna ve Švermově ulici, a to od ve středu 30. září od 16:30. Kromě snížení kapacity stále platí další nařízení - povinnost mít nos a ústa zakrytá rouškou, dezinfikovat si ruce či dodržovat rozestupy. Každý návštěvník musí mít platnou permanentku, hráčskou kartu nebo vstupenku, využívat pouze místa k sezení a zdržovat se ve svém sektoru. Vstup k mantinelům je zakázán. Neuskuteční se tak ani závěrečná děkovačka s dětskými fanoušky.

Předprodej vstupenek na domácí bitvu se Vsetínem, která se uskuteční ve středu 30. září od 17:30, se rozběhne. Fanoušci si mohou vstupenky opatřit v předprodeji i přímo přímo před zápasem. Každý ale smí zakoupit maximálně čtyři vstupenky.

Online předprodej odstartuje ve středu 30. září v 07:00 v síti Ticketportal. Skončí ve stejný den ve 14:00. Odkaz na Ticketportal najdete v sekci zápasy při rozkliknutí ikonky vstupenky u konkrétního duelu.

Klasický předprodej bude probíhat na recepci Kalich Areny, a to rovněž ve středu 30. září od 07:00 do 14:00.

Vstupenky budou k dispozici i před samotným zápasem na pokladně zimního stadionu ve Švermově ulici. Pokladna bude otevřena ve středu 30. září od 16:30.

Prosíme fanoušky, aby si předem podle plánku (viz níže) vybrali sektor, do kterého si chtějí vstupenku zakoupit a do Kalich Areny vstupovali pouze vchodem, který je určený pro daný sektor. Cena vstupenky je 70 Kč, děti do 140 cm platí 40 Kč.

Na zimním stadionu si každý fanoušek musí chránit nos a ústa rouškou a při vstupu si vydezinfikovat ruce připravenou dezinfekcí. Pokud si budou fanoušci chtít zakoupit speciální roušku s logem klubu, mohou tak učinit na pokladně Kalich Areny nebo ve fanshopu. Jednotná cena roušky je 150 Kč. Pokud někdo nebude respektovat nařízení a na zimní stadionu se bude pohybovat bez roušky, může být pořadatelskou službou vyveden.

Diváci musí využívat pouze sedačky a nikoliv místa ke stání. Dále by mezi sebou měli zachovávat patřičné rozestupy, zbytečně se neshlukovat a nepřesouvat se mezi sektory. Vstup k mantinelům je zakázaný.

„Diváci se budou moci pohybovat pouze v prostorách tribuny a bez patřičné akreditace jim nebude umožněn přístup např. do vestibulu Kalich Areny, a to ani po skončení utkání. Z bezpečnostních důvodů platí povinnost přísného oddělení hráčů a diváků,“ řekl ředitel Stadionu Jan Fišera. Neuskuteční se ani závěrečná děkovačka s dětskými fanoušky, kteří si vždy u mantinelu plácají s hráči.

Všechna nařízení jsou vytvořena v souladu s mimořádnými opatřeními Ministerstva zdravotnictví ČR ze dne 24. 9. 2020. Chtěli bychom poprosit všechny fanoušky a diváky, aby daná nařízení respektovali a dodržovali. DĚKUJEME!