13. 12. 2019 | Martina Kramerová

Ježíšek ze Stadionu! Klub startuje dárečkování pro hospic. Zapojte se

Před Vánocemi přichystal Stadion stejnou charitativní akci jako v loňském roce, a to akci „Ježíšek ze Stadionu. Dárečkování pro hospic“. Fanoušci si mohou vydražit jakýkoliv dárek, který si vyberou v dražbě. Klub poté vydražené věci nakoupí a hráči je předají přímo v litoměřickém hospicu sv. Štěpána. Speciální dárek na přání hospicu navíc nakoupí sami hráči, kteří rozbili týmové prasátko. Tak neváhejte a také podpořte dobrou věc.

Dárečkování pro hospic je tady. V předvánočním čase Stadion nadělí radost v litoměřickém hospicu. Paní Rudolfina, Anna nebo Marie či pánové Jaromír a František si přejí například kosmetické balíčky, knížky nebo vánoční hvězdy na výzdobu svých pokojů. Fanoušci si mohou v aukci vybrat, jaký předmět a komu by chtěli koupit. Za peníze získané z dražby se konkrétní dárky pořídí a hráči je předají pacientům v hospicu. Přesně těm, kdo o ně žádali. Přebytek financí bude věnován na konto hospicu nebo použit na nákup dalších věcí, které jsou potřeba při péči o pacienty.

Samotní hokejisté se už sami zapojili. Rozbili totiž týmové prasátko a pořídili do hospicu dvě GPS navigace, které v hospicu potřebují při jízdách za pacienty v domácí péči. A navrch přidali ještě umělý vánoční stromeček, který bude krášlit některý z pokojů, kde chybí. Dárky předají s dárky od fanoušků a potěší i svou návštěvou. Hokejoví příznivci, kteří některý z dárků v aukci vydraží, budou mít možnost předat věci společně s hráči a vidět na vlastní oči, jakou radost z nich pacienti budou mít.

Na samotnou aukci můžete kouknout ZDE.