29. 10. 2019 | Martina Kramerová

Devatenáctka vyzve v trojzápase Finsko! V nominaci jsou tři kališníci

Českou devatenáctku čeká další reprezentační akce. Národní tým v příštím týdnu absolvuje přípravný kemp v Teplicích a Děčíně a trojzápas proti Finsku. V nominaci se objevila i jména tří kališníků – Františka Klejny, Filipa Přikryla a Davida Vitoucha. Trenérem kategorie U19 je David Bruk, jeho asistentem Miroslav Přerost a koučem brankářů Benjamin Sequens. Stadion tak opět bude mít na dalším repre srazu bohaté zastoupení.

Kolotoč Chance ligy se v příštím týdnu zastaví a na řadu přijdou reprezentační akce. Vedle dvacítky, v níž má Stadion několik hráčů, absolvuje přípravný kemp také devatenáctka. I v nominaci kategorie U19 se objevili hráči Stadionu, konkrétně trojice František Klejna, Filip Přikryl a David Vitouch.

Národní tým se sejde v Teplicích, kde ho čekají jak tréninky na ledě, tak kondiční příprava. Poté absolvuje trojzápas proti Finsku. První z nich se uskuteční v pátek 8. 11. od 17:00 na zimním stadionu v Teplicích. Druhý v sobotu 9. 11. od 16:00 na zimním stadionu v Děčíně a poslední v neděli 10. 11. od 12:00 opět v Teplicích.