28. 10. 2019 | Redakce

Exkluzivní artefakt ve stylu Lajny! Vydražte si podepsané trenérské holinky

Stadion před zápasem se Slavií zareagoval na hlášky ze seriálu Lajna a kromě netradiční pozvánky na utkání vyrazili trenéři na předzápasové rozbruslení v holinkách. Na střídačce nechyběla ani sláma a vidle. Originální artefakt v podobě holinek si teď fanoušci mohou vydražit. Oba páry jsou podepsané oběma týmy, jak litoměřickými hráči, tak slávistickými. Tak neváhejte a pořiďte si jednu ze dvou netradičních relikvií. Výtěžek poputuje na konto hospicu sv. Štěpána.

Trenér Hrouzek se v seriálu Lajna zmínil o Litoměřicích a klub na to zareagoval netradičním způsobem. Hráči natočili před zápasem se Slavií speciální pozvánku a dění před utkáním se rovněž neslo v uvolněné atmosféře.

David Bruk a Daniel Tvrzník přišli na rozbruslení v holinkách a na střídačce nechyběla ani sláma a vidle. Oba páry holinek pak podepsaly oba týmy a fanoušci teď mají možnost, aby si originální relikvii spojenou se seriálem vydražili.

Určitě neváhejte a jeden ze dvou kousků si pořiďte. Výtěžek bude poslán na konto hospicu sv. Štěpána. Na aukci se můžete podívat ZDE.