1. 7. 2019 | Martina Kramerová

Ještě nemáte “permici”? Pořiďte si ji. Se začátkem srpna odstartoval volný prodej

Ve středu 3. 7. začal na recepci Kalich Areny předprodej permanentek na příští sezonu Chance ligy, první srpnový den odstartoval na stejném místě prodej pro všechny ostatní fanoušky. Stadion přichystal oproti loňskému soutěžnímu ročníku několik novinek. Jednou z nich je změna zahajovacího času domácích utkání. Ve všední dny se začátek posune o půl hodiny, úvodní buly tak vždy bude vhozeno v 17:30, o víkendu zůstávají časy stejné, bude se začínat v 17:00. Kolik budou stát permanentky a vstupenky? Podívejte se do článku.

Nová sezona se nezadržitelně blíží, a tak již na začátku července začal předprodej permanentních vstupenek. Nejprve si mohli nové „permice“ přednostně vyměnit za staré jejich držitelé z loňského soutěžního ročníku. První srpnový den odstartoval prodej pro všechny ostatní fanoušky. Permanentka platí jak pro soutěžní, tak pro přípravná utkání a její držitelé si mohou vybrat své sedadlo, které bude „jejich“ po celou sezonu.

Cena permanentek se oproti předchozím letům mění, letos bude stát 1500 Kč. Mírně se navyšuje také cena klasických vstupenek, místo 60 Kč je hokejoví příznivci pořídí za 70 Kč. Za přípravné zápasy fanoušci zaplatí 30 Kč. Děti do 140 cm mají vstup stejně jako loni zdarma. K navýšení vstupného sáhl klub s ohledem na neustále rostoucí náklady na jednotlivá utkání, cena permanentek byla od roku 2010, tedy od první sezóny, na stejné úrovni.

Novinkou je také změna začátků domácích zápasů. V loňské sezoně startovaly duely v Kalich Areně ve všední dny v 18:00. Od příštího soutěžního ročníku se bude začínat o půl hodiny dřív, a to v 17:30. Víkendové zápasy zůstávají beze změny. Úvodní buly vždy proběhne v 17:00. Přípravná utkání mají naplánovaný začátek na 18:00.

Ceny permanentek a vstupenek pro sezonu 2019/2020

Permanentní vstupenka: 1500 Kč

Vstupenka na přípravný zápas: 30 Kč

Vstupenka na soutěžní zápas: 70 Kč

pozn. děti do 140 cm vstup zdarma

Prodej probíhá na recepci Kalich Areny ve všední dny od 7:00 do 21:00.