31. 1. 2019 | Martina Kramerová

Běžky i bazén. Dorostenci utužovali na horách dobrou partu

Mládežnické soutěže se sice o víkendu nezastavily, dorostenci ale měli volné kolo. Proto vyrazili společně s trenéry utužit kolektiv. Mladí kališníci na chvíli odhodili brusle a hokejky, vyměnili je za lyže a hůlky a rozjeli se do Krušných hor. Tam absolvovali běžkařskou túru a následnou regeneraci v bazénu. Akci si všichni moc užili a vrátili se plni dojmů.

Minulý víkend si mohli dorostenci odpočinout od zápasového kolotoče, a tak jejich trenéři zorganizovali společnou akci. Hráči tak uplynulou neděli odjeli do lázeňského města Altenberg, odkud vyrazili na běžkařskou túru do penzionu Krušnohorský dvůr.

Po obědě a odpočinku zamířili podobnou trasou zpět. Následně využili místní regenerační centrum, kde nabrali čerstvé síly. Mimohokejová aktivita se setkala s velmi pozitivním ohlasem.

„Kluci si vyzkoušeli jiný sport, stmelili partu a vyčistili hlavu od každodenního stereotypu. Věříme, že nám to pomůže v tréninku a v zápasech chytit druhý dech. Chtěl bych poděkovat kolegům a rodičům, kteří nám pomohli s organizací a dopravou,“ řekl o akci šéftrenér mládeže Vladimír Domin.

Mladí kališníci si tak výlet skvěle užili. Teď se vracejí do zápasového tempa. Už tuto sobotu vyrážejí k duelu do Rokycan, o den později na domácím ledě přivítají Plzeň B.