12. 11. 2018 | Martina Kramerová

Stadion jde s dobou. Trenéři mládeže budou poskytovat konzultace s rodiči

Roste vám doma malý hokejista nebo hokejistka a vy si občas nevíte rady? Přemýšlíte, jak skloubit tréninky a školu, nebo dumáte nad správnou motivací ke sportu? Stadion pro vás připravil jedinečnou možnost, díky níž se o všem můžete poradit. Zástupci kališnické mládeže totiž vylepšují servis a chystají se nově poskytovat konzultace pro rodiče, které si kladou za cíl co nejvíc pomoci mladým hráčům v jejich hokejovém růstu.

Zástupci mládežnických kategorií připravili pro rodiče novinku, která by mohla být v mnoha případech velmi prospěšná. Rodičům budou nově k dispozici individuální konzultace, při kterých získají možnost si popovídat a poradit se ohledně hokejového růstu jejich ratolestí.

„Smyslem konzultací je umožnit rodičům, aby se mohli individuálně zeptat trenéra na své dítě. Na to, jak pracuje v tréninku nebo jak by mu mohli pomoc v různých situacích. Třeba při výběru výstroje, s jídelníčkem, v motivaci k hokeji, přístupu k tréninku či ke kombinaci sportu se školou,“ řekl o novince šéftrenér mládeže Vladimír Domin.

Zároveň dodal, co je dalším cílem, který si zástupci mládežnických celků vytyčili. „Dále chceme otevřít téma, o kterém se v současné době hodně diskutuje, a to trojúhelník mezi mladým sportovcem, rodičem, trenérem. Tím bychom chtěli umožnit všem zúčastněným jít za stejným cílem společnou cestou.“

Přehled pověřených „konzultantů“ a jejich kontaktní údaje najdete na webových stránkách klubu v sekci mládeže. Pro rychlý náhled se můžete podívat zde. Určitě nemějte strach se na trenéry obrátit. Rádi vám se vším poradí a pomohou.