6. 11. 2018 | Martina Kramerová

Důležité faktory výchovy sportovce? Přijďte se poučit na zajímavý seminář

Pozoruhodný seminář, kde se dozvíte mnoho zajímavých věcí. Taková akce se chystá v litoměřickém kulturním a konferenčním centru na polovinu listopadu. Na přednášce, která je určena pro rodiče a trenéry, vystoupí řada renomovaných odborníků. Například sportovní psycholog Václav Petráš nebo lékařka Marie Skalská. Ti budou přednášet o důležitých faktorech vývoje sportovce, budování sebevědomí hráčů i o správném jídelníčku. Tak určitě přijďte.

Ve čtvrtek 15. listopadu se v litoměřickém Kulturním a konferenčním centru Na Valech uskuteční velmi zajímavá akce. Litoměřický hokejový klub připravil ve spolupráci se Českým svazem ledního hokeje velmi poučnou a informačně nabitou přednášku.

Seminář je určen pro rodiče a trenéry, kteří se chtějí dozvědět, jaká je jejich role ve výchově sportovce, nebo jak najít hranici mezi podporou a nátlakem.

O dané problematice promluví renomovaní odborníci - Sportovní psycholog Mgr. Václav Petráš a lékařka a fitness lektorka MUDr. Marie Skalská. Oba patří ve svých oborech mezi špičku a mají bohaté zkušenosti. Akce se s velkým úspěchem konala v Praze či Třinci. Tak neváhejte a přijďte. Určitě nebudete litovat.

Témata semináře:

1. Jak z pozice rodiče rozvíjet sebevědomí mladých sportovců

2. Jak jim pomáhat překonávat překážky a neúspěchy

3. Proč mladí sportovci se sportem předčasně končí a jak tomu předejít

4. Správný jídelníček mladého hokejisty

Pozvánku na seminář si můžete prohlédnout zde.