24. 11. 2022 | Kateřina Kubatková

Povedená základní část! Dorost postoupil do nadstavby

Litoměřičtí dorostenci mají v letošní sezoně za sebou celou základní část, ve které skončili na druhém místě a postoupili do nadstavby, jež startuje už tento pátek. Podaří se mladým kališníkům navázat na úspěchy z předešlých kol?

Hráči dorostu odehráli v základní části celkem 17 utkání, ve kterých si připsali 39 bodů a ve skupině složené z devíti týmů skončili druzí. Lepší byl pouze tým z pražských Letňan, jenž měl o jeden bod více než Stadion.

Kališníci zatím v základní hrací době prohráli pouze dvakrát, ve 2. a 3. kole s Neratovicemi „B“ a Benešovem. Litoměřice jednou padly i s neratovickým A týmem, ale až po nájezdech a z utkání tak brali alespoň bod, jenž byl v konečném zúčtování velmi důležitý. Právě o jediný bod totiž Stadion v tabulce Buldoky předčil.

V nadstavbové části byli svěřenci trenéra Zuziaka zařazeni do skupiny č. 11, ve které se utkají s Pilsen Wolves, Mosteckými Lvy, Berounskými Medvědy a Slovanem Louny. Každý s každým odehraje 4 zápasy a vítěz skupiny postoupí do play-off.

Dorostenci vstoupí do nadstavbové části zápasem s plzeňskými Vlky už v pátek 25. listopadu v 16:45 v Kalich Areně.