16. 9. 2022 | Martina Kramerová

Pojď hrát hokej za Stadion! Ve čtvrtek 22. září se uskuteční v Kalich Areně náborová akce

Ve čtvrtek 22. září od 16:00 budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou Stadionu Litoměřice. Klub totiž pořádá v Kalich Areně akci Pojď hrát hokej za Stadion. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou.

Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na p. Kejmara (e-mail: m.kejmar@hclitomerice.cz) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Počet věcí na zapůjčení je limitovaný, proto prosíme o včasnou rezervaci předem.

Pojď hrát hokej za Stadion je sportovní akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím.

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Navíc bude připraveno i občerstvení. Za něj děkujeme firmě Emco, která dodala vybrané druhy svého sortimentu.

Akce se účastí i vybraní hráči A týmu a profesionální trenéři, kteří dětem vše ukážou a se vším jim pomohou. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Na Pojď hrát hokej za Stadion bude navíc navazovat od 24. 9. 2022 tradiční kurz bruslení.