16. 6. 2022 | Martina Kramerová

Stadion zná jízdní řád přípravných zápasů. Na úvod vyzve doma Kolín

Kališníci znají rozpis přípravných zápasů před zahájením sezony 2022/2023. V průběhu srpna a na začátku září odehraje Stadion osm utkání s různými soupeři. Dvakrát změří síly s prvoligovou Slavií a Sokolovem, jednou se utká s Kolínem, extraligovými Karlovými Vary, a také dvěma druholigovými celky - Chomutovem a Ústím. Proti kolínským kozlům Litoměřice sérii přípravných duelů odstartují, generálku na úvodní zápas Chance ligy absolvují proti Ústí.

Hráči sice ještě polykají náročné dávky suché přípravy, teď už ale ví, s kým změří síly v rámci letních přátelských zápasů. Sérii utkání, jež se odehrají v srpnu a na začátku září, odstartuje duel s Kolínem, který je naplánován na čtvrtek 11. srpna a kališníci se v něm představí na domácí půdě.

Poté bude následovat šňůra tří venkovních duelů - v Karlových Varech, na Slavii a v Sokolově. Na konci srpna, konkrétně ve čtvrtek 25. 8., se Litoměřičtí vrátí zpět do Kalich Areny. V domácím prostředí poté postupně naskočí do tří utkání - do odvety proti Slavii a Sokolovu, a také proti Chomutovu.

Přípravné zápasy vyvrcholí 8. září, kdy si kališníci střihnou generálku na nový ročník Chance ligy. Ta je čeká v Ústí nad Labem. Novou sezonu 2022/2023 pak Stadion zahájí 14. září proti Přerovu.