23. 5. 2022 | Martina Kramerová

Kališníci načali suchou přípravu na novou sezonu. Potrvá do začátku července

Hokejisté Stadionu se po konci uplynulé sezony a zaslouženém volnu v pondělí 23. května 2022 znovu sešli v Kalich Areně, aby se mohli začít připravovat na nový soutěžní ročník. Hned první den proběhly fyzické testy s kondičním trenérem, a také zkouška výstroje a výzbroje od CCM. V příštích týdnech kališníky čeká tvrdá dřina suché přípravy, které skončí 1. července. Po červencovém volnu odstartuje 25. července příprava na ledě.

Kališníkům před více než dvěma měsíci skončila sezona, po níž si užili zasloužené volno. Teď už však znovu koncentrují síly na hokej a začínají se připravovat na soutěžní ročník 2022/2023. V pondělí 23. května totiž odstartovala suchá příprava.

Hráči Stadionu nejprve absolvovali fyzické testy a zkoušku výzbroje a výstroje od CCM, poté se vrhli do klasického tréninku. V příštích tréninkových týdnech je čeká dřina v posilovně, v tělocvičně i při výbězích do terénu.

Suchá část přípravy skončí 1. července a po ní bude následovat červencové volno.

25. července se pak Litoměřičtí sejdou znovu v Kalich Areně, aby zahájili ledovou část přípravy. Její součástí bude i série přípravných utkání, které se odehrají v průběhu srpna. S kým Stadion poměří síly, je ještě v jednání. Fanoušci se ale rozpis přátelských duelů brzy dozví.

Aktuální kádr Stadionu pro suchou přípravu:

Brankáři: Tomáš Král, Šimon Sklíba

Obránci: Jiří Jebavý, Jan Výtisk, Jan Holý, Patrik Marcel, Martin Böhm, Jan Hampl Filip Kovář, Štěpán Němec, Filip Šindelek, Jakub Kroupa, Tomáš Tomek

Útočníci: Lukáš Válek, Ondřej Procházka, Josef Jícha, Tomáš Guman, Petr Gajda, Vojtěch Jiruš, Marek Kopic, Michal Vitouch, Jan Cikhart, Michal Ramik, Dominik Soukup, Jaroslav Kracík, Petr Hauser, Jan Krupička