14. 9. 2021 | Vít Trubička

Třeťáci a čtvrťáci si užili turnaj v Kalich Areně! Se soupeři poměřili síly ve streetballu a minihokeji

Jeden z posledních předsezonních turnajů odehráli hráči třetí a čtvrté třídy, kteří se v domovské Kalich Areně představili proti ústeckému Slovanu a teplickým Huskies. Oba litoměřické celky, modrý i oranžový, poměřily své síly se soupeři ve streetballu a v minihokeji.


Jako první přišel na řadu turnaj ve streetballu na jeden koš. Hrálo se dvacet minut hrubého času ve formátu třech proti třem s letmým střídáním vždy po jedné minutě hry. Litoměřickému modrému týmu se povedlo vyhrát všechny tři zápasy, zatímco litoměřický oranžový výběr pak jen těsně přehrál Ústí nad Labem, na modré Litoměřické a na Teplice už ovšem nestačil. Ve vzájemném souboji teplických Huskies proti ústeckému Slovanu pak byl úspěšnější tým ze severočeského lázeňského města.















Klání dále pokračovalo na ledové ploše v turnaji v minihokeji tří proti třem hráčům. Stejně jako u streetballu se jelo systémem letmého střídání po jedné minutě hry, přičemž tentokrát se hrálo na dvě třetiny po patnácti minutách hrubého času. Výsledkově pak byla každá třetina počítána samostatně. Litoměřickému modrému týmu se dařilo především proti svým oranžovým spoluhráčům, kde vyhrál všechny čtyři třetiny. Proti Teplicím i Ústí pak byl úspěšnější vždy v jedné třetině. Oranžový tým tentokrát bohužel na žádné vítězství nedosáhl. Ve vzájemném boji obou „nelitoměřických“ celků pak byli opět úspěšnější tepličtí Huskies, a to v obou třetinách.

Po poslední fázi došlo k předání cen jednotlivým týmům. Samotné pořadí se ovšem nevyhlašovalo, všechny týmy získaly stejné ceny bez ohledu na výsledky. Děkujeme všem týmům za účast a rodičům i dalším fanouškům za podporu!