Zápasové menu

V neděli 8.1. přivítali starší dorostenci v Kalich Areně tým HC Junior Mělník, kterému podlehli v základní hrací době 0:5. I přestože si v úvodní třetině gólové příležitosti vypracovala obě mužstva, prosadit se dokázal jenom celek hostí, a to hned třikrát. V druhé periodě přišlo mnoho vyloučení, přesilovky však nevyužil ani jeden z týmů, přesto v závěru třetiny Mělník navýšil svůj náskok již na čtyři branky. Ve třetí třetině se hosté dokázali prosadit ještě po páté a upravili tak skóre na konečný výsledek 0:5.

24. kolo

0:5

0:3, 0:1, 0:1

HC Stadion Litoměřice - HC Junior Mělník

Branky a nahrávky: 11. Šesták (Litera, Škarohlíd), 19. Douša (Janele), 20. Škarohlíd (Valda), 38. Robotka (Kaňkovský), 42. Stinka (Douša, Kapoun). Rozhodčí: Michajličenko ml. – Holada, Košťálová. Vyloučení: 7:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Průběh utkání: 0:5.

HC Stadion Litoměřice: Kuneš (Paťha) – Čapek, Student, Kamp, Racek – Chňapko, Švalich, Vaněk, Hruška, Tipán, Vokurka, Fábry, Cerman.

HC Junior Mělník: Procházka (Šimáček) – Kříž, Janele, Vaněk, Kapoun, Valda – Šesták, Litera, Douša, Robotka, Stinka, Škarohlíd, Lenc, Skřivánek, Kaňkovský.