6. 2. 2011 | Stanislav Šálek

64 možností a dvě jistoty

Poslední kolo I. ligy přinese pořádné drama. Situace je tak zpletitá, že čtyři týmy bojují jak o postup do předkola play-off, tak i o pád do baráže. Litoměřice mají dobrou výchozí pozici, protože s Táborem i Kadaní mají lepší vzájemné zápasy, naopak výsledky zápasů s Chrudimí vyznívají lépe pro východočeský klub. K jistotě záchrany potřebují Litoměřice ve Vrchlabí získat alespoň bod, tři body pak znamenají postup do play-off. Situace je ale natolik zamotaná, že k postupu do play-off může stačit i pouhý jeden bod.

Stadion na rozcestí – stále je ve hře jak play off, tak baráž

Tabulka první hokejové ligy nabyla po včerejším 43. kole letošního ročníku vskutku zajímavé podoby. Nebývalá vyrovnanost týmů ve spodní polovině tabulky způsobila, že před posledním zápasem dlouhodobé části dělí mužstva od dvanáctého místa, zajišťujícího jako poslední účast v předkole play off, po patnácté místo, znamenající barážovou nejistotu, pouhé dva body. Z toho vyplývá mnoho různých možností, jak může tato část tabulky po zítřejším závěrečném kole vypadat. Při určité souhře výsledků může ještě jak nyní dvanáctá Kadaň spadnout do baráže a současně také patnáctá Chrudim jít do předkola play off. Hokejisté Stadionu si včerejším jasným vítězstvím nad Pískem polepšili na třinácté místo, kde je při rovnosti bodů s Kadaní drží pouze o 34 gólů horší poměr skóre, než má tým z Podkrušnohoří. Pro konečné pořadí budou rozhodující výsledky tří zítřejších zápasů – utkání Stadionu na ledě Vrchlabí, střetnutí Tábora v Třebíči a především zápasu Kadaně doma s Chrudimí. Pro určení pořadí týmů při rovnosti bodů v průběhu soutěže rozhoduje především brankový rozdíl a následně vyšší počet vstřelených branek. Pro určení pořadí týmů po skončení soutěže nebo její části jsou však kritéria jiná. Podle článku 417 Soutěžního a disciplinárního řádu ČSLH jsou těmito kritérii: 1. počet bodů, 2. při rovnosti bodů dvou nebo více týmů pořadí určené výsledky utkání sehraných mezi těmito týmy sestavením minitabulky, 3. brankový rozdíl. Toto ustanovení z pravidel za současné situace hraje spíše ve prospěch Litoměřic. Ty totiž mají horší skóre než Kadaň i Chrudim, ale vzájemné zápasy, které budou při případné rovnosti bodů zítra večer určující, má Stadion lepší jak s Kadaní, tak s Táborem, horší vzájemné zápasy pak pouze s Chrudimí. S vědomím těchto skutečností se tedy můžeme pokusit o nástin možností, jaké můžou po zítřejším utkání pro litoměřické hokejisty nastat.

Pokud se jistoty záchrany prvoligové soutěže týká, je situace ještě poměrně jednoduchá. Stačí k ní totiž jakýkoliv bod uhraný zítra hráči Stadionu ve vrchlabské Elektromont Aréně. Ten by pro Litoměřice znamenal celkový zisk 58 bodů, a protože Kadaň s Chrudimí hrají v posledním kole spolu, nemůže dojít k situaci, kdy se oba tyto týmy dostanou rovněž na 58 bodů. Minimálně jeden z nich bude mít méně, ať tamní souboj dopadne jakkoliv. Ovšem ani tehdy, pokud by Litoměřičtí s Vrchlabím prohráli bez bodu, není šance na záchranu nereálná. Pohasla by sice jakákoliv šance na play off, ale stále by se musely sejít ještě dva další výsledky, aby šel Stadion do baráže. V takovém případě by už ovšem Litoměřice musely spoléhat na pomoc ostatních soupeřů. Záchranu by nehledě na výsledek Litoměřic znamenala jakákoliv porážka Chrudimi v Kadani (byť i na nájezdy) a také prohra Tábora v Třebíči v základní hrací době. Mohla by ovšem nastat také situace, kdy by se na 57 bodech, na kterých by hráči Stadionu při případné zítřejší porážce v normální hrací době zůstali, sešlo více týmů.

Jak už bylo řečeno výše, při rovnosti bodů rozhodují o pořadí vzájemné zápasy. Pokud by se tedy na 57 bodech sešly Litoměřice a Tábor (Stadion prohraje ve Vrchlabí bez bodu, Tábor v Třebíči za bod a Kadaň jakkoliv porazí doma Chrudim) nebo Litoměřice a Kadaň (Kadaň doma prohraje v základním čase s Chrudimí a Tábor současně vyhraje v Třebíči), pak by bilance vzájemných zápasů vždy uchovávala Litoměřice na 14. místě a do baráže poslala i s 57 body Tábor, resp. Kadaň. Vzhledem ke třem porážkám ve vzájemných zápasech je pro Stadion nejnebezpečnějším soupeřem Chrudim. Právě ona sice nyní drží „černého Petra“ baráže na 15. místě, ale pokud by se jí podařilo v prodloužení nebo na nájezdy vyhrát v Kadani, a Tábor by jakkoliv vyhrál v Třebíči, pak by nastala rovnost bodů pouze mezi Litoměřicemi a Chrudimí a právě kvůli horším vzájemným zápasům by Chrudim zůstala čtrnáctá a Stadion by spadl na patnáctou barážovou příčku. To je tedy ona nejhorší možná souhra výsledků, která by pro Litoměřice mohla zítra nastat a která by Stadion posílala do nejistých barážových bojů za udržení prvoligové příslušnosti.

Poměrně kuriózní, ale nikoliv zcela nereálná souhra výsledků by také mohla způsobit, že se na 57 bodech s Litoměřicemi srovnají dva další týmy. Stát by se to mohlo za situace, kdy by k prohře Stadionu ve Vrchlabí bez bodu přistoupila porážka Tábora v prodloužení nebo na nájezdy v Třebíči a výhra Chrudimi v normální hrací době v Kadani. Pak by byla Chrudim s 58 body 12. (a završila by tak fantastickou stíhací jízdu v posledních kolech) a o pořadí Kadaně, Litoměřic a Tábora na 13. – 15. místě by rozhodla právě ona minitabulka z jejich vzájemných zápasů. Z nich získala Kadaň 14 bodů, Litoměřice 17 a Tábor 7. Za této situace by tedy 13. příčku obsadily Litoměřice, Kadaň by byla čtrnáctá a baráž by si zahráli táborští Kohouti. Pro Stadion horší variantou by bylo, kdyby se zmíněná souhra výsledků obměnila v tom smyslu, že by Kadaň prohrála s Chrudimí až v prodloužení nebo na nájezdy. Pak by Kadaň udržela svou postupovou dvanáctou příčku i s 58 body a na 57 bodech by se sešli Litoměřičtí spolu s Chrudimí a Táborem. V této minitabulce by měla Chrudim 17 bodů a Litoměřice s Táborem po deseti. Pak by mezi nimi o pořadí rozhodlo skóre z celé prvoligové soutěže, které má sice nyní lepší Stadion, ovšem pouze díky vyššímu počtu vstřelených branek (oba týmy mají rozdíl skóre –24), takže by hráči Stadionu za této situace nesměli prohrát ve Vrchlabí více než o gól. Pokud by se tak stalo, znamenala by pro ně i takováto souhra výsledků pád do baráže.

Opusťme však nyní chmurné myšlenky na baráž a spíše se zaměřme na tu příjemnější variantu pondělního vývoje. Tedy co musí Stadion udělat pro to, aby ukořistil poslední volnou vstupenku do předkola play off? V tomto ohledu výsledek včerejšího zápasu Tábor – Kadaň nahrál Litoměřicím nejlépe, jak jen mohl. Díky němu totiž mají Litoměřičtí postup ve svých rukou! Bez ohledu na ostatní výsledky jim ho zajistí výhra ve Vrchlabí v normální hrací době. Díky ní by měli hráči Stadionu na svém kontě rovných 60 bodů a nemuseli by se na nikoho ohlížet. Bodově dohnat by je totiž mohla pouze Kadaň v případě jejího tříbodového vítězství nad Chrudimí, ale právě díky čtyřem vítězstvím ve vzájemných zápasech by se Stadion vyhoupl po 44. kole před Kadaň na postupovou dvanáctou příčku, byť má jasně horší skóre.

Nehledě na přání a tužby litoměřických fanoušků je však třeba si otevřeně přiznat, že vyhrát ve Vrchlabí za tři body nebude žádná procházka růžovým sadem. Stadionu se to sice v listopadu již jednou povedlo, ale v nadstavbě to zatím dokázala pouze Kadaň a v posledních čtyřech domácích zápasech bylo Vrchlabí naprosto stoprocentní. Musíme tedy předvídat i situaci, že se zítra v Krkonoších bez ztráty bodu vyhrát nepovede. Zvítězili-li by litoměřičtí hokejisté za dva body, museli by spoléhat na to, že jim pomůže Chrudim a sebere Kadani v jejím domácím prostředí také alespoň bod. Ani případné tříbodové vítězství Tábora v Třebíči by pak příznivcům Stadionu radost nekazilo, protože i při rovnosti Kadaně, Tábora a Litoměřic na 59 bodech by byly právě Litoměřice nejlepší v minitabulce a získaly by postupové dvanácté místo. K postupu do předkola play off by mohla Litoměřicím stačit i zítřejší porážka s Vrchlabím při zisku jednoho bodu, tedy v prodloužení nebo na nájezdy. Pak by ovšem Litoměřicím musely nahrát i oba další ostře sledované výsledky – Kadaň by musela doma prohrát s Chrudimí v prodloužení nebo na nájezdy a Tábor by nesměl získat všechny tři body na třebíčském ledě. Pokud by naopak Chrudim vyhrála v Kadani v řádné hrací době, byla by při bodové shodě s Litoměřicemi na 58 bodech před Stadionem a Litoměřice by za této situace o předkolo play off přišly.

Zajímavost nebudou v posledním kole 1. ligy postrádat ani boje ve skupině A o 1. – 8. místo. Chomutov si včerejší výhrou 3:2 v Berouně polepšil a vzhledem k tomu, že Ústečtí Lvi prohráli 5:2 v Olomouci, není ještě vítěz základní části prvoligové soutěže jistý. Chomutov má ještě v záloze domácí středeční dohrávku právě s Hanáky a v případě plného bodového zisku v posledních dvou zápasech by ještě mohl dosavadní prvenství ústeckých hokejistů ohrozit. Avšak jakýkoliv bod, který by Ústí uhrálo v zítřejším zápase doma s Berounskými Medvědy, by chomutovské naděje tak jako tak zhatil. Pokud by se Litoměřicím zítra podařilo proklouznout na postupovou dvanáctou příčku, pak soupeřem v předkole play off mohou být stále ještě tři týmy – Havlíčkův Brod, Znojmo a Hradec Králové. Nejblíže k 5. místu mají zatím Havlíčkobrodští, kteří jej nyní drží s 65 body, ovšem v posledním kole hrají na horkém chomutovském ledě. Pokud tam vyhrají, pátou příčku jim nikdo nesebere. Pokud ne, rozhodne se o pátém týmu první ligy ve Znojmě při vzájemném zápase domácích Orlů právě s Hradcem Králové.

Shrnutí možností v podobě tabulek:

V případě rovnosti bodů rozhodují na konci soutěže vzájemné zápasy. V průběžné tabulce hraje hlavní roli skóre. Pokud dvě a více mužstev získají stejný počet bodů, rozhoduje minitabulka vzájemných zápasů.  Po posledním kole mohou nastat dvě rovnosti bodů tří mužstev.

 

Z minitabulky Litoměřice, Kadaň, Tábor jsou na tom nejlépe Litoměřice, z minitabulky Litoměřice, Chrudim, Tábor má nejlepší pozici Chrudim, Tábor a Litoměřice mají stejný počet bodů, ale Litoměřice mají lepší skóre.

 

44. kolo – utkání o postup do play-off a pád do baráže:

Vrchlabí – Litoměřice

Kadaň – Chrudim

Třebíč – Tábor

 

Tabulka po 43. kole (dle vzájemných zápasů)

12.

Litoměřice

57

13.

Kadaň

57

14.

Tábor

56

15.

Chrudim

55

 

Bodové zisky v posledním kole:

1. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0 bodů

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Tábor

59

Tábor

3

 

14.

Litoměřice

57

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

2. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Tábor

59

Kadaň

0

 

13.

Chrudim

58

Tábor

3

 

14.

Litoměřice

57

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

3. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Tábor

59

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

3

 

14.

Chrudim

57

Chrudim

2

 

15.

Litoměřice

57

 

4. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Litoměřice

57

Tábor

0

 

14.

Tábor

56

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

5. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

58

Kadaň

1

 

13.

Chrudim

57

Tábor

0

 

14.

Litoměřice

57

Chrudim

2

 

15.

Tábor

56

 

6. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Litoměřice

57

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

7. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Tábor

58

Tábor

2

 

14.

Litoměřice

57

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

8. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Chrudim

58

Kadaň

0

 

13.

Litoměřice

57

Tábor

1

 

14.

Kadaň

57

Chrudim

3

 

15.

Tábor

57

 

 

 

O pořadí rozhodla minitabulka.

 

9. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Chrudim

58

Kadaň

0

 

13.

Tábor

58

Tábor

2

 

14.

Litoměřice

57

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

10. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

59

Kadaň

2

 

13.

Litoměřice

57

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

11. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

58

Kadaň

1

 

13.

Chrudim

57

Tábor

1

 

14.

Litoměřice

57

Chrudim

2

 

15.

Tábor

57

O pořadí rozhodla minitabulka a rozdíl skóre LTM a Táb v minitabulce.

 

12. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

58

Kadaň

1

 

13.

Tábor

58

Tábor

2

 

14.

Chrudim

57

Chrudim

2

 

15.

Litoměřice

57

 

13. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

59

Kadaň

2

 

13.

Tábor

59

Tábor

3

 

14.

Litoměřice

57

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

14. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Chrudim

58

Kadaň

0

 

13.

Litoměřice

57

Tábor

0

 

14.

Kadaň

57

Chrudim

3

 

15.

Tábor

56

 

15. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

59

Kadaň

2

 

13.

Litoměřice

57

Tábor

0

 

14.

Chrudim

56

Chrudim

1

 

15.

Tábor

56

 

16. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

0

 

12.

Kadaň

58

Kadaň

2

 

13.

Tábor

58

Tábor

2

 

14.

Litoměřice

57

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

17. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Tábor

59

Tábor

3

 

14.

Litoměřice

58

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

18. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Tábor

59

Kadaň

0

 

13.

Chrudim

58

Tábor

3

 

14.

Litoměřice

58

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

19. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Kadaň

59

Kadaň

2

 

13.

Tábor

59

Tábor

3

 

14.

Litoměřice

58

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

20. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Kadaň

59

Kadaň

2

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

0

 

14.

Chrudim

56

Chrudim

1

 

15.

Tábor

56

 

21. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Tábor

59

Kadaň

1

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

3

 

14.

Kadaň

58

Chrudim

2

 

15.

Chrudim

57

 

22. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Litoměřice

58

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

0

 

14.

Chrudim

57

Chrudim

2

 

15.

Tábor

56

 

23. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

24. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

25. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Kadaň

59

Kadaň

2

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

26. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Kadaň

59

Kadaň

2

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

27. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Litoměřice

58

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

1

 

14.

Chrudim

57

Chrudim

2

 

15.

Tábor

57

 

28. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Litoměřice

58

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

57

 

 

 

O pořadí rozhodla minitabulka.

 

29. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

0

 

14.

Tábor

56

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

30. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Chrudim

58

Kadaň

0

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

0

 

14.

Kadaň

57

Chrudim

3

 

15.

Tábor

56

 

31. možnost

 

Konečná tabulka

 

Litoměřice

1

 

12.

Chrudim

58

 

Kadaň

0

 

13.

Litoměřice

58

 

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

 

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

O pořadí rozhodla minitabulka a rozdíl skóre LTM a Táb v minitabulce.

 

32. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

1

 

12.

Chrudim

58

Kadaň

0

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

33. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Litoměřice

59

Tábor

3

 

14.

Tábor

59

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

34. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

0

 

13.

Tábor

59

Tábor

3

 

14.

Chrudim

58

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

35. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

2

 

13.

Kadaň

59

Tábor

3

 

14.

Tábor

59

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

 

 

O pořadí rozhodla minitabulka.

 

36. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

2

 

13.

Kadaň

59

Tábor

0

 

14.

Chrudim

56

Chrudim

1

 

15.

Tábor

56

 

37. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

1

 

13.

Tábor

59

Tábor

3

 

14.

Kadaň

58

Chrudim

2

 

15.

Chrudim

57

 

38. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

0

 

14.

Chrudim

57

Chrudim

2

 

15.

Tábor

56

 

39. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Litoměřice

59

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

40. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Litoměřice

59

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

41. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

2

 

13.

Kadaň

59

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

42. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

2

 

13.

Kadaň

59

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

43. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

1

 

14.

Chrudim

57

Chrudim

2

 

15.

Tábor

57

 

44. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

57

 

45. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Kadaň

60

Kadaň

3

 

13.

Litoměřice

59

Tábor

0

 

14.

Tábor

56

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

46. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

0

 

13.

Chrudim

58

Tábor

0

 

14.

Kadaň

57

Chrudim

3

 

15.

Tábor

56

 

47. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

0

 

13.

Chrudim

58

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

48. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

2

 

12.

Litoměřice

59

Kadaň

0

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

49. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

3

 

13.

Kadaň

59

Tábor

3

 

14.

Tábor

59

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

50. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

0

 

13.

Tábor

59

Tábor

3

 

14.

Chrudim

58

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

51. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

2

 

13.

Kadaň

59

Tábor

3

 

14.

Tábor

59

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

 

 

O pořadí rozhodla minitabulka.

 

52. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

2

 

13.

Kadaň

59

Tábor

0

 

14.

Chrudim

56

Chrudim

1

 

15.

Tábor

56

 

53. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

1

 

13.

Tábor

59

Tábor

3

 

14.

Kadaň

58

Chrudim

2

 

15.

Chrudim

57

 

54. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

0

 

14.

Chrudim

57

Chrudim

2

 

15.

Tábor

56

 

55. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

3

 

13.

Kadaň

60

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

56. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

3

 

13.

Kadaň

60

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

57. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

2

 

13.

Kadaň

59

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

58. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

2

 

13.

Kadaň

59

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

56

 

59. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

1

 

14.

Chrudim

57

Chrudim

2

 

15.

Tábor

57

 

60. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

1

 

13.

Kadaň

58

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

1

 

15.

Chrudim

57

 

61. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

3

 

13.

Kadaň

60

Tábor

0

 

14.

Tábor

56

Chrudim

0

 

15.

Chrudim

55

 

62. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

0

 

13.

Chrudim

58

Tábor

0

 

14.

Kadaň

57

Chrudim

3

 

15.

Tábor

56

 

63. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

0

 

13.

Chrudim

58

Tábor

2

 

14.

Tábor

58

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57

 

64. možnost

 

Konečná tabulka

Litoměřice

3

 

12.

Litoměřice

60

Kadaň

0

 

13.

Litoměřice

58

Tábor

1

 

14.

Tábor

57

Chrudim

3

 

15.

Kadaň

57