18. 4. 2012 | HC

6. třída vyhrála turnaj v Černošicích

O víkendu naši šesťáci absolvovali poslední hokejovou akci, a to turnaj bratří Kobranových v Černošicích. V konkurenci osmi týmů jsme si vedli výborně. Po dramatickém semifinále s domácím týmem, kdy jsme zvítězili až v samostatných nájezdech, jsme v následujícím finále porazili HC Lužnice.

6.třída

O víkendu naši šesťáci absolvovali poslední hokejovou akci, a to turnaj bratří Kobranových v Černošicích. V konkurenci osmi týmů jsme si vedli výborně. Po dramatickém semifinále s domácím týmem, kdy jsme zvítězili až v samostatných nájezdech( v nájezdech skórovali Rubeš a Svoboda, který rozhodl), jsme ve finále porazili tým HC Lužnice, kterému jsme vrátili porážku ze skupiny po výborném výkonu, kdy jsme si všichni šáhli až na dno fyzických(hráči) a psychických(trenéři a rodiče) sil. Rodičům patří velký dík za výborné povzbuzování týmu během turnaje. Dále určitě patří velká pochvala a poděkování klukům, kteří turnaj opravdu odmakali, a po zásluze získali zlaté medaile.

Soupiska:

Skokan, Svoboda, Gunther, Rubeš, Čapek P., Salač, Smola, Švalich, Horešovský, Damašek, Čapek H., Kratochvíl, Krbec, Kocourek, Malík, Bacílek, Rechtorik

Trenéři:

Rubeš, Horešovský Vedoucí: Čapek

I. Zápas

HC Stadion Litoměřice - Dívčí výběr ČR (r.99) 4:1

II. Zápas

HC Stadion Litoměřice - HC Lužnice 1:4

III. Zápas

HC Stadion Litoměřice - SK Černošice ,,B" 13:0

IV. Zápas - semifinále

HC Stadion Litoměřice - SK Černošice ,,A" 2:1 po SN

V. Zápas - finále

HC Stadion Litoměřice - HC Lužnice 5:2