1. 12. 2016 | Miroslav Kejmar

<font color=" orange"> Charitativní týden WSM Ligy</font>

Prosincová bitva o krále severu s ústeckým Slovanem se ponese v duchu dobré věci. V rámci celoligové akce Charitativní týden WSM Ligy se v sobotu 3. 12. v Kalich Areně uspořádá sbírka zimního oblečení pro litoměřický Klokánek. Zároveň se sbírkou poběží i aukce, ve které si mohou zájemci vydražit například večeři s litoměřickým brankářem Jaroslavem Pavelkou a spoustu dalších zajímavých hokejových relikvií a zážitků. Aukce budou probíhat na www.sportovniaukce.cz od 3. 12. – 10. 12. 2016 .

O co se jedná?

Jak už vyplývá z názvu, Charitativní týden WSM Ligy je celoligová akce, která si dává za cíl pomoci osobám, které neměly v životě tolik štěstí, prostřednictvím peněžních i hmotných sbírek na prvoligových stadionech. Celá událost se uskuteční od 3. 12. do 10. 12. 2016, přičemž konkrétně do Litoměřic dorazí 3. 12., kdy do Kalich Areny zavítá ústecký Slovan.

Jak můžete pomoci?

U vchodů do Kalich Areny budou připraveny boxy, do kterých mohou fanoušci vkládat bundy, tenisky, brusle či jiné kusy zimního oblečení v dětských i dospělých velikostech, které se rozhodnou Klokánku věnovat. Souběžně se sbírkou oblečení bude probíhat i peněžní aukce, ve které jsou pro fanoušky přichystány velmi zajímavé ceny.

Do akce se navíc zapojí i samotní hráči. Za každý vstřelený gól a asistenci přibude na kontě Klokánku drobná finanční částka. Po skončení celé akce předá klub Klokánku šek na vybranou částku a sami hráči předají vybrané předměty dětem.

Přijďte tedy v 3. prosince do Kalich Areny nejen podpořit kališníky v souboji s rivalem, ale také děti z litoměřického Klokánku. Citujme slogan celé akce: „Ukažme, že naše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc.“

Co můžete získat?

Podepsanou hokejku Davida Švagrovského

Večeři s Jaroslavem Pavelkou

Den s A-týmem - výherce bude trávit celý zápasový den s hráči. Od ranního srazu, až po večerní příjezd z Třebíče. Bude moci nahlédnout do zákulisí hokejového klubu, jak se hráči připravují na zápas a být s nimi na střídačce.